Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes, cut in wedges
  • 3 sour plums in brine, drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt, adjust to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
954 kJ / 228 kcal
Protides
18 g
Glucides
4 g
Lipides
15 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
1 g
Sodium
86 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives