Pig's Stomach And White Pepper Soup
TM6

Pig's Stomach And White Pepper Soup

4.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
  • 2 - 3 pinches salt
  • 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
  • 1700 g water
  • 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
  • 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
  • 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
  • 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 12 g wolfberries (goji)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
883 kJ / 211 kcal
Protides
25 g
Glucides
1 g
Lipides
11 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
0 g
Sodium
119 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives