
Appareils et accessoires
Drunken Herbal Prawns
Préparation 5min
Total 4h 55min
6 portions
Ingrédients
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (optionnel)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Infos nut. par 1 portion
Calories
210 kcal /
878 kJ
Protides
24 g
Lipides
2 g
Glucides
7 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
1982 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Reunion Dishes
13 Recettes
International
International