Parmesan Risotto (TM6 Metric)
TM6

Parmesan Risotto (TM6 Metric)

4.7 (98 évaluations )

Ingrédients

  • 45 g Parmesan cheese, cubed (1 cm)
  • 85 g onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 45 g unsalted butter, cold, cubed (1 cm), divided
  • 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 stock cube, vegetable or beef
    ou 1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1900 kJ / 454 kcal
Protides
9 g
Glucides
60 g
Lipides
19 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
3 g
Sodium
679 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives