Appareils et accessoires
Lemon Risotto
Préparation 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
851 mg
Protides
8 g
Calories
1933 kJ /
462 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simply PreClean
5 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Meringue Pie
2 h 30 min
Basil Pesto
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Sautéing 7 oz Leeks
No ratings
Leek Pie
1 h 45 min
Mushroom Risotto
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min