Appareils et accessoires
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Préparation 5min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.5 g
Calories
516.5 kJ /
123.5 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
2.5 g
Glucides
4.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Golden Beet Gazpacho
50min
Basil Pesto
10min
Crab Cakes
1h 35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Hummus
10min
Steamed Asparagus
35min
Sous-vide Artichokes
55min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lemon Caper Asparagus
25min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min