Zucchini and Bacon Risotto
TM5 TM6

Zucchini and Bacon Risotto

4.7 (61 évaluations )

Ingrédients

  • 11 oz zucchini, cut into pieces
  • 2 oz yellow onions, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 9 oz bacon, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 11 oz risotto rice, e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)
  • 29 oz water
  • 1 stock cube, meat or vegetable
  • 3 - 4 fresh basil leaves, chopped
  • ½ tsp salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • 2 oz mascarpone

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2284 kJ / 546 kcal
Protides
10 g
Glucides
44 g
Lipides
36 g
Graisses saturées
18 g
Fibre
1.9 g
Sodium
1292 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives