
Appareils et accessoires
Risotto with Parmesan Cheese
Préparation 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)1 ½ oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
stock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
427.5 kcal /
1788.8 kJ
Protides
9 g
Lipides
15.4 g
Glucides
59.5 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
7.9 g
Sodium
597.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis