Risotto with Parmesan Cheese
TM6 TM5

Risotto with Parmesan Cheese

4.6 (64 évaluations )

Ingrédients

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
  • 1 shallot (approx. 1 oz)
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 25 oz water
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    ou 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1788.8 kJ / 427.5 kcal
Protides
9 g
Glucides
59.5 g
Lipides
15.4 g
Graisses saturées
7.9 g
Fibre
0.5 g
Sodium
597.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives