Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)

Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)

4.5 39 évaluations
Préparation 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cubed (2 cm)
    40 g
  • shallot (approx. 30 g)
    1
  • unsalted butter divided
    45 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    280 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    700 g
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 428.9 kcal / 1794.3 kJ
Protides 8.8 g
Lipides 15.9 g
Glucides 58.8 g
Fibre 0.5 g
Graisses saturées 8.2 g
Sodium 588.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...