Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
TM6 TM5

Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)

4.5 (38 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 45 g unsalted butter, divided
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    ou 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1794.3 kJ / 428.9 kcal
Protides
8.8 g
Glucides
58.8 g
Lipides
15.9 g
Graisses saturées
8.2 g
Fibre
0.5 g
Sodium
588.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives