Creamy tomato and feta pasta
TM6 TM5

Creamy tomato and feta pasta

3.8 (54 évaluations )

Ingrédients

  • Danish feta (1 block)
  • 400 g mini Roma tomatoes, at room temperature
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 small onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • ground black pepper, to season
  • 1500 g water
  • 1 tsp sea salt
  • 200 g dried pasta of choice
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1995.7 kJ / 475.2 kcal
Protides
17.9 g
Glucides
48 g
Lipides
22.3 g
Graisses saturées
8.8 g
Fibre
4.8 g
Sodium
1119.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives