Jo Whitton's Wholesome meatball soup

Jo Whitton's Wholesome meatball soup

4.7 302 évaluations
Préparation 15min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

Meatballs
  • oil spray to grease
  • almonds
    100 g
  • dried Italian herbs
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • egg
    1
  • beef mince
    500 g
Tomato soup
  • onion cut into halves (approx. 150 g)
    1
  • garlic cloves
    2
  • red capsicum cut into pieces
    ½
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fresh tomatoes cut into quarters
    800 g
  • button mushrooms cut into halves
    150 g
  • tomato paste
    100 g
  • water
    100 g
  • Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tip)
    2 tbsp
  • dried Italian herbs
    2 tsp
  • honey
    1 tsp
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • zucchini large yellow or green, cut into zoodles
    2
  • Parmesan cheese shaved, to serve
  • gluten free bread to serve (optional)

Infos nut. par 1 portion

Calories 447.6 kcal / 1879.8 kJ
Protides 31.4 g
Lipides 28.2 g
Glucides 13.4 g
Fibre 7.7 g
Graisses saturées 7.7 g
Sodium 1450.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...