Vegan "Crab" Cakes

Vegan "Crab" Cakes

3.8 13 évaluations
Préparation 35min
Total 1h 10min
10 pieces

Ingrédients

"Crab" Cakes
  • chickpeas (15 oz can), liquid reserved
    1 can
  • nori sheet crumbled, in pieces
    1
  • dried parsley
    1 tbsp
  • dried dill
    2 tsp
  • Old Bay Seasoning®
    2 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • vegan mayonnaise
    2 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • green onions cut into pieces
    3
  • garlic cloves
    2
  • hearts of palm (14 oz), drained
    1 can
  • panko bread crumbs
    1 ½ oz
Sriracha Vegan Mayonnaise
  • vegan mayonnaise
    3 oz
  • sriracha
    1 tbsp
  • vegetable oil to fry
  • ground paprika (optionnel) to sprinkle
  • fresh dill to garnish
  • lemon cut in wedges
    1

Infos nut. par 1 piece

Calories 112 kcal / 469 kJ
Protides 4 g
Lipides 6 g
Glucides 12 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 0 g
Sodium 547 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...