Versions compatibles
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 eggplants, large, unpeeled (approx. 30 oz total) sliced in rounds (approx. ¼ in.)
- 1 tsp salt
-
9
oz balsamic vinegar
ou 9 oz white balsamic vinegar - 1 oz brown sugar
- 3 ½ oz fresh baby spinach
- 1 oz fresh basil leaves (approx. 30 med. leaves), to taste
- 15 dried tomatoes in oil, cut into 30 strips
- 8 oz feta cheese, cut into 30 sticks
- 30 pinches freshly ground black pepper (approx. 3 tsp)
- 6 green onions, cut into thin strips, (approx. 5 strips ea.) to bundle (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 119 kJ / 28 kcal
- Protides
- 1 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 2 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Baked Spinach and Eggs
35min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Gazpacho
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
White Fish Salad
35min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Shrimp Sauté
25min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min