Roasted Cauliflower and Kale Soup

Roasted Cauliflower and Kale Soup

4.4 27 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 5min
6 portions

Ingrédients

  • cauliflower florets (approx. 1 med. head)
    20 oz
  • fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
    8 oz
  • yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
    4 oz
  • carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
    2 oz
  • celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil divided
    4 tbsp
  • ground cumin to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh lemon thyme leaves and tender stems
    10 sprigs
  • vegetable broth
    32 oz
  • kale stems removed (approx. ½ bunch)
    3 oz
  • lemon juice to taste
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 149.8 kcal / 626.9 kJ
Protides 3.9 g
Lipides 9.7 g
Glucides 15.1 g
Fibre 5.6 g
Graisses saturées 1.5 g
Sodium 481.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...