Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
TM5 TM6

Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing

4.3 (43 évaluations )

Ingrédients

Carrot and Ginger Dressing

  • 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 1 in. ginger, peeled
  • 1 ½ oz scallions, white parts only (approx. 5 scallions)
  • 6 oz grapeseed oil
  • 4 oz rice vinegar
  • 2 tbsp soy sauce
  • 1 pinch sugar
  • salt, to taste

Kale Salad

  • 4 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced, divided
  • 1 oz lemon juice
  • 6 oz rainbow carrots, peeled in ribbons
  • sunflower seeds, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1887 kJ / 451 kcal
Protides
3 g
Glucides
13 g
Lipides
44 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives