Versions compatibles
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Turkey Chili
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Apple Cranberry Chutney
1h 5 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Coconut Rice Salad
1h
Green Bean Casserole
1h 30min
Lentil Loaf
1h 10min