Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
TM6 TM5

Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa

4.6 (34 évaluations )

Ingrédients

Spice Rub

  • 2 Tbsp dried onion flakes
  • 1 Tbsp dried fennel seeds
  • 1 Tbsp dried thyme
  • 1 Tbsp dried sage
  • 1 Tbsp smoked paprika
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp garlic powder

Salmon and Salsa

  • 4 fresh salmon fillets, skin on (approx. 135 g each)
  • olive oil, for frying
  • ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if desired, to taste
  • 5 spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g fresh coriander leaves
  • 480 g ripe tomatoes, quartered
  • ½ tsp fine sea salt
  • 260 g tinned sweetcorn, drained
  • 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 3 limes, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
  • 1 avocado, large, sliced
    ou 2 avocados, small, sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2495 kJ / 599 kcal
Protides
33 g
Glucides
25 g
Lipides
37 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
550 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives