Versions compatibles
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken with Herb Salsa
- 4 chicken legs, skin on
- 1 tsp fine sea salt
- 3 garlic cloves
- ½ tsp dried chilli flakes (optionnel)
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 30 g olive oil
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh coriander leaves
- 10 g red wine vinegar
- 60 g shallots
White Bean & Rocket Pesto Salad
- 30 g flaked almonds
- 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g rocket leaves
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil
-
800
g tinned butter beans, with liquid
ou tinned cannellini beans, with liquid
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2981 kJ / 712 kcal
- Protides
- 55 g
- Glucides
- 24 g
- Lipides
- 43 g
- Fibre
- 5.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Sicilian Prawn Salad
40min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min