Versions compatibles
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Carolina BBQ Sauce
- 8 oz yellow mustard
- 4 oz white wine vinegar
- 2 oz dark brown sugar
- 2 oz honey
- 1 oz butter
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
6
chicken thighs, skin on, bone in
ou 6 chicken breasts, skin on, bone in
Skillet Cornbread
- 4 oz unsalted butter, in pieces
- 15 oz canned sweet corn, drained
- 10 ½ oz canned cream of sweet corn soup, condensed (see Tip)
- 8 oz sour cream
- 2 large eggs
- 3 ½ oz all-purpose flour
- 3 oz yellow cornmeal, medium grind
- 2 ½ oz sugar
- 1 tbsp baking powder
- ½ tsp salt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3406 kJ / 814 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 65 g
- Lipides
- 38 g
- Graisses saturées
- 19 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1333 mg
Recettes alternatives
Chicken Shawarma Bowl
1h
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Chicken Enchiladas
40min