Appareils et accessoires
Crab Stuffed Lobster Tails
Préparation 20min
Total 50min
2 portions
Ingrédients
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (optionnel)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
56 g
Calories
3192 kJ /
763 kcal
Lipides
56 g
Fibre
1 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Table for Two
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Crab Cakes
1h 35min
Creamy Mushroom Soup
25min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Cajun Gumbo
1h 30min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Garlic Shrimp
35min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min