Appareils et accessoires
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
Préparation 40min
Total 1h 40min
4 portions
Ingrédients
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting370 g
-
sunflower oil40 g
-
water lukewarm120 g
-
vinegar10 g
-
medium egg1
-
fine sea salt½ tsp
Filling and Assembly
-
water500 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
fresh spinach leaves500 g
-
pine nuts50 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
quark (curd cheese)100 g
-
soya milk60 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
black cumin seeds2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
26 g
Calories
3316 kJ /
792 kcal
Lipides
28 g
Glucides
108 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil Moussaka
2h 20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Carrot and Peanut Bake
55min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h