Vegetable Oat Bake
TM6 TM5

Vegetable Oat Bake

3.7 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g linseeds
  • 6 Tbsp water
  • 120 g red onions, quartered
  • 10 g olive oil, plus extra for greasing
  • 250 g beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g gluten-free oats
  • 50 g walnut halves
  • 40 g pumpkin seeds, plus 2 Tbsp for sprinkling
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 120 g almond milk

Infos nut.
par 1 piece
Calories
983 kJ / 236 kcal
Protides
7 g
Glucides
20 g
Lipides
13 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
244 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives