Carrot, Pumpkin and Chard Pie
TM6 TM5

Carrot, Pumpkin and Chard Pie

3.9 (17 évaluations )

Ingrédients

Vegetables

  • 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g stale white bread, torn in pieces
  • 10 g fresh coriander, leaves only
  • 3 garlic cloves
  • 300 g carrots, cut in pieces
  • 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 300 g pumpkin flesh, diced (3 cm)
    ou 300 g butternut squash, diced (3 cm)
  • 300 g onions, sliced
  • 50 g olive oil
  • 50 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
  • 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
    ou 100 g fresh spinach leaves

Béchamel Sauce

  • 500 g whole milk
  • 40 g butter, diced
  • 40 g plain flour
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1435 kJ / 343 kcal
Protides
9 g
Glucides
40 g
Lipides
17 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives