Grilled scallops with chilli jam

Grilled scallops with chilli jam

4.9 21 évaluations
Préparation 15min
Total 25min
10 portions

Ingrédients

Chilli jam
  • eschalots
    30 g
  • fresh long red chillies (see Tips)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • white sugar
    50 g
  • white vinegar
    50 g
  • lime juice
    1 ½ tbsp
  • palm sugar broken into small pieces (see Tips)
    20 g
Scallops
  • scallops
    20
  • extra virgin olive oil for brushing
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • lime juice to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 78.1 kcal / 328 kJ
Protides 3.8 g
Lipides 3.3 g
Glucides 8 g
Fibre 1.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...