Appareils et accessoires
Yoghurt and jalapeño dressing
Préparation 5min
Total 10min
260 g
Ingrédients
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 260 g
Sodium
440.5 mg
Protides
22.7 g
Calories
926.2 kJ /
221.4 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb and feta meatballs
30min
Patatas bravas with chorizo
1h 20min
Sangria ginger punch
1h 5min
Tzatziki
15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Minted Moscow mule cocktail
10min
Adobo beef
1h 10min
Chicken San Fernando
55min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min