Creamy tomato and basil soup

Creamy tomato and basil soup

4.6 205 évaluations
Préparation 5min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • red onion cut into quarters
    120 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (3-4 cm)
    1
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • raw cashews
    100 g
  • canned whole tomatoes
    800 g
  • filtered water
    500 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • salt
    1 pinch
  • sugar
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 270.9 kcal / 1137.8 kJ
Protides 7.9 g
Lipides 17.8 g
Glucides 16.9 g
Fibre 6.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...