Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Protides
- 8.8 g
- Glucides
- 31.8 g
- Lipides
- 7.7 g
- Fibre
- 9.2 g
Recettes alternatives
Vegetable soup
35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Butternut mac and cheese
45 min
Mushroom stroganoff
20min
Vegetarian chilli
1h 5min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Potato and green pea curry
50min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Cream of mushroom soup
20min
Curried carrot and ginger soup
40min
Cream of tomato soup
25min