
Appareils et accessoires
Potato and green pea curry
Préparation 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
filtered water80 g
-
brown onion cut into quarters1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil60 g
-
tomato paste2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
coconut milk400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 1-2 cm)500 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
frozen peas600 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
509.8 kcal /
2141.2 kJ
Protides
14.9 g
Lipides
32 g
Glucides
34.8 g
Fibre
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande