Sweet Pea and Zucchini Soup

Sweet Pea and Zucchini Soup

4.1 48 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • olive oil plus extra to grease
    1 tbsp
  • large eggs
    4
  • salt plus extra to season eggs, divided
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season eggs, divided
    2 pinches
  • leeks in pieces, white part only
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • zucchini cubed (1 in.)
    9 oz
  • sweet peas fresh or frozen
    24 oz
  • vegetable stock low sodium
    18 oz
  • lemon juice
    1 tbsp
  • heavy whipping cream (optionnel)
    2 oz
  • baby arugula divided
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 299.9 kcal / 1254.9 kJ
Protides 19.3 g
Lipides 10.8 g
Glucides 32.4 g
Fibre 10.2 g
Graisses saturées 2.8 g
Sodium 431.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...