
Appareils et accessoires
Sweet Pea and Zucchini Soup
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to grease1 tbsp
-
large eggs4
-
salt plus extra to season eggs, divided½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season eggs, divided2 pinches
-
leeks in pieces, white part only4 oz
-
garlic cloves2
-
zucchini cubed (1 in.)9 oz
-
sweet peas fresh or frozen24 oz
-
vegetable stock low sodium18 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
heavy whipping cream (optionnel)2 oz
-
baby arugula divided2 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
299.9 kcal /
1254.9 kJ
Protides
19.3 g
Lipides
10.8 g
Glucides
32.4 g
Fibre
10.2 g
Graisses saturées
2.8 g
Sodium
431.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis

Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis