Asparagus Cream Soup
TM5 TM6

Asparagus Cream Soup

4.5 (60 évaluations )

Ingrédients

  • 14 oz white asparagus, peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 20 oz water, divided
  • 1 vegetable stock cube
    ou 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 oz spreadable cheese
    ou 2 oz cream cheese
  • 2 - 3 ½ oz sour cream
    ou 2 - 3 ½ oz Greek yogurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
394.2 kJ / 94.2 kcal
Protides
4.5 g
Glucides
7.1 g
Lipides
5.9 g
Graisses saturées
3.3 g
Fibre
2 g
Sodium
219.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives