Appareils et accessoires
Asparagus Cream Soup
Préparation 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut into pieces (1½ in.)14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove1
-
water divided20 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cube1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
2 oz cream cheesespreadable cheese2 oz
-
2 - 3 ½ oz Greek yogurtsour cream2 - 3 ½ oz
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
219.4 mg
Protides
4.5 g
Calories
394.2 kJ /
94.2 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
7.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Tomato Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Creamy Mushroom Soup
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Shrimp Mousse
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cream of Asparagus Soup
15min
French Onion Soup
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min