
Appareils et accessoires
Carrot Ginger Soup
Préparation 5min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fresh ginger peeled and sliced1 in.
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)20 oz
-
water28 oz
-
homemade vegetable stock base1 heaping tbsp
-
coconut oil1 oz
-
salt to season, to taste
-
pumpkin seeds to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
126.5 kcal /
529.3 kJ
Protides
1 g
Lipides
9.8 g
Glucides
10 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
4.8 g
Sodium
72.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Satisfying Soups
11 Recettes
États-Unis
États-Unis