Carrot Ginger Soup

Carrot Ginger Soup

3.6 162 évaluations
Préparation 5min
Total 20min
6 portions

Ingrédients

  • curry powder
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • fresh ginger peeled and sliced
    1 in.
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • carrots cut into pieces (2 in.)
    20 oz
  • water
    28 oz
  • homemade vegetable stock base
    1 heaping tbsp
    1 heaping tbsp vegetable stock paste
  • coconut oil
    1 oz
  • salt to season, to taste
  • pumpkin seeds to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 126.5 kcal / 529.3 kJ
Protides 1 g
Lipides 9.8 g
Glucides 10 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 4.8 g
Sodium 72.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...