![Grilled potato salad with pangrattato Grilled potato salad with pangrattato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cdc3da3a-4190-448d-8de7-8990dffe738d/Derivates/aa9feb9f-4714-47ca-a8d5-d5eda2db399d.jpg)
Versions compatibles
Grilled potato salad with pangrattato
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Protides
- 10.9 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 20.5 g
- Graisses saturées
- 9.7 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 452.4 mg
Recettes alternatives
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Spiced lamb pie
40min
Red pesto chicken salad
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chipotle bean and corn salad
40min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35 min