Thai red pork curry

Thai red pork curry

4.4 124 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • makrut lime leaves
    4
  • Thai red curry paste (see Tips)
    60 - 80 g
  • fish sauce
    1 tbsp
  • coconut cream
    400 g
  • sweet potato peeled and cut into cubes (2.5 cm)
    400 g
  • peanut butter (see Tips)
    40 g
  • pork loin cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
    500 - 600 g
  • frozen green beans cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
  • cooked rice to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 474.4 kcal / 1992.5 kJ
Protides 26.9 g
Lipides 33.2 g
Glucides 15.8 g
Fibre 5.5 g
Graisses saturées 17.9 g
Sodium 1069 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...