Beef and potato massaman curry

Beef and potato massaman curry

4.2 160 évaluations
Préparation 15min
Total 2h 10min
4 portions

Ingrédients

  • frozen green beans cut into bite-size pieces (see Tips)
    200 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • peanut oil
    40 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • Massaman curry paste
    200 g
  • gravy beef cut into cubes (4 cm)
    700 g
  • coconut cream
    270 g
  • cardamom pods bruised
    4
  • potatoes cut into cubes (4-5 cm)
    400 g
  • roasted unsalted peanuts
    70 g
  • fish sauce
    2 tbsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 888.8 kcal / 3732.8 kJ
Protides 57 g
Lipides 53.3 g
Glucides 37.7 g
Fibre 17.6 g
Graisses saturées 20.5 g
Sodium 3232.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...