
Appareils et accessoires
Beef and potato massaman curry
Préparation 15min
Total 2h 10min
4 portions
Ingrédients
-
frozen green beans cut into bite-size pieces (see Tips)200 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
peanut oil40 g
-
brown onion cut into halves1
-
Massaman curry paste200 g
-
gravy beef cut into cubes (4 cm)700 g
-
coconut cream270 g
-
cardamom pods bruised4
-
potatoes cut into cubes (4-5 cm)400 g
-
roasted unsalted peanuts70 g
-
fish sauce2 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
888.8 kcal /
3732.8 kJ
Protides
57 g
Lipides
53.3 g
Glucides
37.7 g
Fibre
17.6 g
Graisses saturées
20.5 g
Sodium
3232.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande