Berry and cream filo stacks
TM5 TM6

Berry and cream filo stacks

4.9 (12 évaluations )

Ingrédients

Filo stacks

  • 80 g shelled Brazil nuts (see Tips)
  • 60 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 sheet filo pastry
  • 5 tbsp icing sugar

Berry and cream filling

  • 200 g thickened cream
  • 100 g mascarpone cheese
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp icing sugar
  • 120 g strawberries, trimmed and cut into thin slices (see Tips)
  • fresh mint leaves only, for garnishing (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1413.6 kJ / 336.6 kcal
Protides
3.5 g
Glucides
19.9 g
Lipides
27.6 g
Graisses saturées
15.3 g
Fibre
1.6 g
Sodium
51.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives