Berry and cream filo stacks

Berry and cream filo stacks

4.9 13 évaluations
Préparation 15min
Total 30min
8 portions

Ingrédients

Filo stacks
  • shelled Brazil nuts (see Tips)
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    60 g
  • filo pastry
    4 sheet
  • icing sugar
    5 tbsp
Berry and cream filling
  • thickened cream (see Tips)
    200 g
  • mascarpone cheese
    100 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • icing sugar
    2 tbsp
  • strawberries trimmed and cut into thin slices (see Tips)
    120 g
  • fresh mint leaves only, for garnishing (optional)

Infos nut. par 1 portion

Calories 336.6 kcal / 1413.6 kJ
Protides 3.5 g
Lipides 27.6 g
Glucides 19.9 g
Fibre 1.6 g
Graisses saturées 15.3 g
Sodium 51.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...