Appareils et accessoires
Savoiardi with mango and passionfruit
Préparation 30min
Total 2h 10min
8 portions
Ingrédients
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
330.9 mg
Protides
16 g
Calories
2443 kJ /
582 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
14.6 g
Glucides
73 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Coffee semifreddo
6h 30min
Panna cotta
6h 15min
Tiramisu
5h 20min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Nam Jim
10min
Berry and cream filo stacks
30min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Golden baklava
25h 25min
Thai-style fish cakes
30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
White Christmas
2h 25min
Pavlova
6h