Appareils et accessoires
Black forest Christmas yule log
Préparation 30min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
66.8 mg
Protides
5.5 g
Calories
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
34.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Treats
33 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gin and tonic drizzle cake
1h
Hot cross buns
1h 40min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Ombre Cake
2h 10min
Saint-Honore
2h 45min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Raspberry cloud
12h 5min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Brioche fruit tarts
4h
Pretzels
1h 35min