
Appareils et accessoires
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
Préparation 20min
Total 1h 55min
16 portions
Ingrédients
-
dried cranberries50 g
-
ruby port50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh sage leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers300 g
-
salted butter20 g
-
pork mince500 g
-
lupin flakes50 g
-
egg1
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary for garnishing1 - 2 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
110.4 kcal /
464 kJ
Protides
11.2 g
Lipides
5.3 g
Glucides
4.2 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
452.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande