Appareils et accessoires
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Préparation 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
28.3 g
Calories
1400 kJ /
336 kcal
Lipides
22.5 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Duchess casserole with vegetables
1h 15min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Egg White Coconut Omelette
45min
Liver cake
1h 50min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Rabbit stew
1h
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Borscht
50min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Beef Goulash Soup
1h 15min