
Appareils et accessoires
Cabbage rolls
Préparation 35min
Total 1h 50min
10 pieces
Ingrédients
Cabbage rolls
-
savoy cabbage leaves large10
-
long grain rice200 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
butter30 g
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
pork mince200 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Tomato sauce
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
butter30 g
-
canned tomatoes800 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
raw sugar½ tsp
Infos nut. par 1 piece
Calories
297.9 kcal /
1246.3 kJ
Protides
16.3 g
Lipides
10.4 g
Glucides
38.5 g
Fibre
8.8 g
Graisses saturées
4.9 g
Sodium
712.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande