Appareils et accessoires
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Préparation 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
2318 kJ /
554 kcal
Lipides
32 g
Fibre
1 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch Box
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Cobb Salad
1 h
Beef Tostadas
1 h 10min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 h 10min
Tuna with Penne Pasta
30min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Potatoes with Chorizo
1 h 25min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Avocado Tuna Boats
30min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 h 25min