Versions compatibles
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 oz walnuts, plus extra, chopped, to garnish
- 8 oz cremini mushrooms, quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered
- 4 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp rubbed sage
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 flank steak (approx. 2 lb)
- 4 oz blue cheese, crumbled, plus extra to garnish
- 1 oz baby spinach, plus extra to serve
- ½ oz unsalted butter, to fry
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1946 kJ / 465 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 6 g
- Lipides
- 32 g
- Graisses saturées
- 11 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 483 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Baked Crab Dip
15 min
Carnitas
50min
Chicken Fajita Soup
50min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45min
Crab Cakes
1h 35min