Baked Salmon Cakes with Corn Salsa

Baked Salmon Cakes with Corn Salsa

4.4 46 évaluations
Préparation 20min
Total 45min
8 pieces

Ingrédients

Salmon Cakes
  • green onions trimmed, cut into pieces
    3
  • salt
    ½ tsp
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)
    11 oz
  • large egg
    1
  • panko
    1 oz
  • capers drained but not rinsed
    1 tbsp
  • lemon juice
    1 tsp
Corn Salsa
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces
    3 oz
  • fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed
    1
  • sweet corn kernels
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • cilantro to garnish

Infos nut. par 1 piece

Calories 103 kcal / 431 kJ
Protides 11 g
Lipides 3 g
Glucides 8 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...