Chicken stock paste

Chicken stock paste

4.6 7 évaluations
Préparation 20min
Total 45min
1 Complete recipe

Ingrédients

  • chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
    300 g
  • mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
    200 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    150 g
  • water
    100 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Infos nut. par 1 Complete recipe

Calories 2714 kJ / 649 kcal
Protides 58 g
Glucides 8 g
Lipides 35 g
Fibre 5.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...