Appareils et accessoires
Nyonya Spice Paste
Préparation 5min
Total 15min
2 jars
Ingrédients
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
shallots250 g
-
garlic cloves10
-
fresh lemongrass white part only6 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)30 g
-
fresh ginger cut in slices (0.5 cm)20 g
-
torch lily (optionnel) bud only, cut in quarters1
-
shrimp paste (belacan) toasted25 g
-
cooking oil150 g
-
sugar20 g
-
salt15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
3052 mg
Protides
11 g
Calories
3899 kJ /
932 kcal
Lipides
77 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Char Kway Teow
15min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min
Shallot Oil
25min
Sambal Belacan
10min
Tom Yum Paste
45min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Nyonya Spice Paste
15min
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min