Appareils et accessoires
White Tom Yum Seafood Noodles
Préparation 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
pomfret (600-700 g), gutted and descaled, cut in pieces1
-
prawns whiskers removed, deveined700 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
chicken stock1500 g
-
yellow onions (approx. 2), cut in wedges200 g
-
tomatoes (approx. 2), cut in quarters200 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised8 stalks
-
fresh galangal peeled, cut in slices5 cm
-
coriander roots5 stalks
-
bird's eye chillies cut in halves8
-
mee hoon (rice vermicelli) soaked for 10 minutes200 g
-
white shimeiji mushrooms tore in small pieces50 g
-
kaffir lime leaves deveined, bruised12
-
lime juice3 tbsp
-
fish sauce3 tbsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
sugar1 tbsp
-
fresh coriander chopped, to garnish2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4192.5 mg
Protides
62.8 g
Calories
3283.7 kJ /
784.8 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
6.6 g
Glucides
90.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Durian Snowskin Mooncake
Pas d’évaluation
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Beef Rendang
1h 30min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Pas d’évaluation
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Pas d’évaluation
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Calamansi Juice
5min