Mini Crab cakes with Cilantro Pesto

Mini Crab cakes with Cilantro Pesto

4.2 11 évaluations
Préparation 25min
Total 1h
30 pieces

Ingrédients

Crab Cakes
  • yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces
    2 ½ oz
  • green onions cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • thyme leaves only
    10 sprigs
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained
    12 oz
  • bread crumbs
    3 oz
  • sour cream
    1 oz
  • large egg
    1
Cilantro Sauce
  • cilantro leaves
    ½ oz
  • mint leaves
    ½ oz
  • garlic clove
    1
  • jalapeño pepper stem and seeds removed
    1
  • avocado
    2 ½ oz
  • coconut cream
    2 ½ oz
  • lime juice
    1 tbsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • sugar (optionnel)
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • vegetable oil to fry
    3 - 4 tbsp

Infos nut. par 1 pieces

Calories 59 kcal / 246 kJ
Protides 1.7 g
Lipides 3.4 g
Glucides 0.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...