Fettuccine with Arugula and Ricotta

Fettuccine with Arugula and Ricotta

4.1 7 évaluations
Préparation 40min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    3 oz
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
    2 oz pecorino romano, in pieces
  • arugula leaves plus extra to garnish
    5 oz
  • unsalted pistachios, shelled
    1 oz
  • garlic clove (optionnel)
    1
  • salt plus extra to boil with pasta
    ¼ tsp
  • ricotta cheese
    3 ½ oz
  • homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
    1
  • water to boil pasta

Infos nut. par 1 portion

Calories 535 kcal / 2238 kJ
Protides 17 g
Lipides 34 g
Glucides 41 g
Fibre 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...