
Appareils et accessoires
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Préparation 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil3 oz
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (optionnel)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Infos nut. par 1 portion
Calories
535 kcal /
2238 kJ
Protides
17 g
Lipides
34 g
Glucides
41 g
Fibre
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fresh Pasta Homemade
10 Recettes
États-Unis
États-Unis