Fettuccine with Arugula and Ricotta
TM6 TM5

Fettuccine with Arugula and Ricotta

4.3 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
    ou 2 oz pecorino romano, in pieces
  • 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled
  • 1 garlic clove (optionnel)
  • ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
  • 3 ½ oz ricotta cheese
  • 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
  • water, to boil pasta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2238 kJ / 535 kcal
Protides
17 g
Glucides
41 g
Lipides
34 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives