Crab Cakes

Crab Cakes

4.8 32 évaluations
Préparation 30min
Total 1h 35min
6 pieces

Ingrédients

  • bread in pieces (¾ in.) (see Variation)
    5 ½ oz
  • shallots peeled and halved
    1 oz
    4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)
  • fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)
    5 sprigs
  • celery stalk sliced (¼ in.)
    1 oz
  • red bell pepper in pieces (¼ in.)
    2 oz
  • mayonnaise
    2 tbsp
  • jumbo eggs
    2
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • Old Bay Seasoning®
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • freshly ground pepper to taste
    1 pinch
  • jumbo lump crab meat
    16 - 18 oz
  • oil for frying

Infos nut. par 1 piece

Calories 238 kcal / 701 kJ
Protides 22 g
Lipides 10 g
Glucides 16 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...