
Appareils et accessoires
Crab Cakes
Préparation 30min
Total 1h 35min
6 pieces
Ingrédients
-
bread in pieces (¾ in.) (see Variation)5 ½ oz
-
shallots peeled and halved1 oz
-
fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)5 sprigs
-
celery stalk sliced (¼ in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (¼ in.)2 oz
-
mayonnaise2 tbsp
-
jumbo eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Old Bay Seasoning®1 tsp
-
salt¼ tsp
-
freshly ground pepper to taste1 pinch
-
jumbo lump crab meat16 - 18 oz
-
oil for frying
Infos nut. par 1 piece
Calories
238 kcal /
701 kJ
Protides
22 g
Lipides
10 g
Glucides
16 g
Fibre
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

New York Road Trip
18 Recettes
États-Unis
États-Unis

Taste of Home
10 Recettes
États-Unis
États-Unis