Meatloaf with onion gravy

Meatloaf with onion gravy

3.9 30 évaluations
Préparation 15min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

Meatloaf
  • day old bread torn into pieces
    80 g
  • brown onion cut into quarters
    180 g
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • olive oil
    20 g
  • egg
    1
  • pork mince
    250 g
  • beef mince
    250 g
  • Sriracha® sauce
    1 tbsp
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • soy sauce
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
    100 g
  • hard-boiled eggs peeled (see Tips)
    3
  • water
    1250 g
  • broccoli cut into florets
    200 g
  • carrots cut into batons
    200 g
Onion gravy
  • brown onion cut into eighths
    380 g
  • olive oil
    1 ½ tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
  • Sriracha® sauce
    1 tsp
  • soy sauce
    2 tsp
  • ground black pepper to taste

Infos nut. par 1 portion

Calories 378.8 kcal / 1591.7 kJ
Protides 28 g
Lipides 20.7 g
Glucides 16.4 g
Fibre 8.9 g
Graisses saturées 5.9 g
Sodium 1117.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...